Mikkelin Romu – romun nouto ja vastaanotto.

Kierrätä
Romua!

Kiertotalous ja lasten hyvinvoinnin tukeminen yhdessä paketissa

Joukkueelle tai luokalle

Kerää varoja

Näin homma toimii

Voitte kerätä varoja harrastustoimintaan, luokkaretkeen, pelireissuun tai muuhun yhteiseen tekemiseen. Ilmoita luokkasi tai joukkueesi varainkeruukampanjaan alla olevalla lomakkeella. Keksi teille sopiva kampanjakoodi, jota käytetään varainkeruun tunnisteena. Saat sähköpostiisi varausvahvistuksen ja liitteenä kampanjassa vapaasti hyödynnettävät materiaalit. Varainkeruun saamme startattua toimittamalla kontin 1–3 päivän varoajalla sovittuun osoitteeseen.

Jaa tietoa varainkeruusta sosiaalisessa mediassa

›› Lataa neliökuva
›› Lataa pystykuva

Näin tienaat

Maksamme metalliromusta 100 € per tonni. Lavallinen metalliromua on painoltaan noin 2000 kiloa, joten täydestä lavasta voi tienata arviolta 200 €. Lavojen määrä on kampanja-ajalle rajaton – saatte siis täyttää lavan niin monta kertaa, kuin metalliromua täyteen lavaan irtoaa. Tuomme tyhjän lavan tilalle aina, kun ilmoitatte edellisen täyttymisestä. Jos varainkeruu-kohde sijaitsee aiemmin mainittujen paikkakuntien ulkopuolella, sovitaan hinnoittelu erikseen.

Metalliromusta maksettava hinta päivittyy joka kuukausi. Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin myös maailmantilanteen niin vaatiessa.

Ilmoittaudu mukaan

Tilaajan tiedot

Tilitystiedot

Lavan toimitustiedot

Kuluttajalle

Osallistu lahjoittamalla metalliromua

Näin toimit

Meillä kaikilla kertyy ajan kanssa ikävästi romua nurkkiin. Jos siis olet lykännyt vaikkapa vanhan kiukaan autotalliin odottamaan että ”se joku” laittaa aarteen kiertoon, niin nyt viimeistään on oiva aika ryhtyä tuumasta toimeen – varainkeruuseen osallistumalla toimit vastuullisesti, vapautat itsesi romusta ja tuet lasten hyvinvointia. Win-win!

Näitä voit lahjoittaa

Maksamme metalliromusta, eli voit lahjoittaa esimerkiksi polkupyörän, ruohonleikkurin, kattiloita, paistinpannuja, grillin, uunin, mopon, auton, moottorisahan – tai vaikka sitten sen kiukaan. Myös sekapelti, rautaromu, arvometallit, kaapeliromu, akut ja katalysaattorit ovat käypää tavaraa. Arvokkaimmat yksilöt voit tuoda suoraan meille tai sopia kanssamme noudosta, myös suuremmille määrille tai painaville esineille (esim. ajoneuvo, maatalouskone) järjestämme kuljetuksen. Jos olet epävarma tuotteesi sopivuudesta, me vastaamme mielellämme kysymyksiin.

Voimme järjestää myös romun noutorinkejä porukoille ja yhteisöille, jos esimerkiksi pihapiirissä tai asuinalueella olisi enemmänkin metalliromua jouten. Otattehan vain meihin yhteyttä, niin järjestellään.

Yrityksille

Osallistu tekemällä vuosisopimus

Näin toimit

Mikäli yritykselläsi on jatkuva tarve metalliromun kierrätykseen, voimme järjestää Kierrätä Romua! -palvelun vuosisopimuksen. Tällöin noudamme romut sovittuna aikana säännöllisesti ja voitte tukea valitsemaanne lasten harrastustoimintaa läpi vuoden. Vuosisopimuksella voimme maksaa metalliromusta maksettavat summat joko kokonaan varainkeruukohteelle tai osittain myös yritykselle. Tämänkin voimme yhdessä neuvotella sopivaksi.

Palvelun yhteyshenkilö

Heräsikö kysyttävää tai ongelmia matkan varrella?
Ei muuta, kuin yhteys meille päin niin hoidetaan.

0440 388 015
jere.hytonen@mikkelinromu.fi

0400 534 965
hannu.vesanka@mikkelinromu.fi

Katso käynnissä olevat
varainkeruukampanjat

Etkö tiedä, kelle haluaisit romusi lahjoittaa? Katso taulukosta sopivan kohteen kampanjakoodi.

Kampanja-aika Kampanjakoodi/ lahjoituskohde  Lavan osoite Kerätty metalliromu
14.3. ›› Juniori Jukurit Raviradantie 24A, 50100 Mikkeli 11800 kg
8.4. ›› PIPS Juniorit Pieksämäen jäähalli, Karjalankatu 27 55000 kg
23.5.2023 ›› Norolan Nuorisoreura Ry Rahulantie 28, 51720 Mikkeli 15500 kg
14.6.2022 ›› Mäntyharjun Virkistys Ry Urheilutie 1, 52700 Mäntyharju 10800 kg
Päättynyt Vuojalahden koulu Vuojalahdentie 16, 51440 Vuojalahti 6600 kg
18.10. ›› Sulkavan koulu Koulutie 11, Sulkava 14700 kg
Päättynyt Parkon Erä Ry Kauppilantie, 52100 Kangasniemi 10700 kg
Päättynyt Parkkilan Nuorisoseura Parkkilantie 120b, 50210 Majavesi 12100 kg
14.6.2021 ››  Halmeniemen Maa- ja kotitalousseura Ry Halmeniementie 264, 52850 Halmeniemi 27500 kg