Mikkelin Romu – romun nouto ja vastaanotto.

Rakastamme
autosi ROMUksi

Lupaamme edelleenrakastaa autosi palasiksi, kun on aika vaihtaa parempaan. Otamme vastaan tai noudamme ja romutamme kolariautot, vialliset autot, romuautot – kaikki ajoneuvot, jotka eivät sinua enää palvele.

Jos sinulla on esimerkiksi ajoneuvo, joka ei ole läpäissyt katsastusta tai käytöstä poistettu kuorma-auto, linja-auto, kaivinkone, traktori tai maatalouskone – pidämme huolen sen viimeisestä matkasta puolestasi.

Nyt saat autosta
huippuhinnan!

Seisooko pihassasi auto, jonka haluat laittaa kiertoon? Maksamme sinulle juuri nyt harvinaisen hyvän summan, kun tuot armaan romusi hellään huomaamme.

Tuo auto meille romupihalle ja maksamme autosta 120,00 € tai tilaa auton nouto 80 kilometrin säteelle. Otamme vastaan tai noudamme kolariautot, vialliset autot ja romuautot. Auton ei tarvitse olla ajokuntoinen, mutta lähes kaikki osat tulisi olla paikallaan.

Valtuutettu
vastaanottopiste

Olemme Suomen Autokierrätyksen valtuutettu romuautojen vastaanottopiste. Kun tuot autosi meille romutettavaksi, poistamme sen samalla rekisteristä – näin vapaudut kaikista autoa koskevista vastuista veloituksetta. Saat meiltä virallisen romutustodistuksen romutuksen yhteydessä.

Noudamme romuautot veloituksetta noin 50 kilometrin säteellä Mikkelin lähialueilta. Maksamme pihaan tuodusta autosta vähintään 120 €. Jos autossasi on meille purku- tai varaosa-arvoa, maksamme sinulle mieluusti enemmän. Voit soittaa tai täyttää lomakkeen, niin annamme tarjouksen.

 

Heräsikö kysymyksiä?

Me autamme
0400 182 188
posti@mikkelinromu.fi

Tilaa romuauton nouto
lomakkeella.

Tietosuojakäytänteistämme voit lukea täältä.

Mitä asiasi koskee?
Piilota lomake