Mikkelin Romu – romun nouto ja vastaanotto.

Lavan
tarvetta?

Toimitamme romun keräysastiat, vaihtolavat ja romukontit niin yrityksille, kuin myös yksityisasiakkaille. Isommat romuerät noudamme luotasi. Vaihtolava- ja koura-autopalvelumme sopivat myös työmaille ja teollisuuteen.

Lava jokaiselle
romulle

Voit tilata meiltä vaihtolavat, jätelavat, roskalavat ja romulavat jokaiseen tarpeeseen. Vuokraa joko päiväksi, kuukausiksi tai vuosisopimuksella. Lavoja voi käyttää esimerkiksi rakennusjätteelle, metalliromulle, sekajätteelle, risuille, puujätteelle, betonille… Noh, mille tahansa.

Lavamme ovat siistejä ja hyväkuntoisia, ihan niin kuin kuuluukin. Voit valita kahdesta koosta kuormasi mukaan – joko noin 1,5 metriä korkeasta aina 2,5 metriä korkeaan asti. Lavat ovat noin 6 metriä pitkiä ja suurimman lavan tilavuus on jopa 45 kuutiota.

Ei
yllätyskuluja

Olemme reiluja, joten haluamme aina perustella mistä laskumme koostuvat. Hinnoittelumme on kiinteä lavan toimittamiselle, noudolle ja tyhjennykselle. Kertoessasi meille lavan toimitusosoitteen, saat meiltä edullisen ja sitovan tarjouksen.

Lavan sisältöä puolestaan emme pysty hinnoittelemaan kiinteästi, vaan se punnitaan tonniperusteena. Jätteen käsittelymaksu koostuu lavan sisällön painon mukaan (kilomäärä per jätelajike). Paino ei siis ole sama jokaisella lavalla, joten emme voi luvata kiinteää hintaa laskulle lavan sisällöstä. Voit kuitenkin tiedustella hintaa esimerkiksi lähettämällä meille kuvan romu- tai rakennusjätekasasta alta löytyvän lomakkeen avulla.

 

Kourakaupalla
romua

Tilatessasi koura-auton, voimme kuormata puut, risut ja romukasat suoraan kyytiin. Autoon mahtuu kerralla noin 45 kuutiota + perävaunu 55 kuutiota.

Heräsikö kysymyksiä?

Me autamme
0400 182 188
posti@mikkelinromu.fi

Kysäise vaihtolavalle
tarjous lomakkeella.

Tietosuojakäytänteistämme voit lukea täältä.

Mitä asiasi koskee?
Piilota lomake